2013-05-29 14:54:18• hírek • Kocsis Zoltán

Négy szatmári az országos közlekedési vetélkedő döntőjében

A szatmárnémeti Mircea Eliade Általános Iskola adott otthont május 28-án, kedden a Szatmár Megyei Rendőrség és a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség által közösen szervezetet, a „Közúti oktatás, életre való oktatás" elnevezésű országos verseny megyei szakaszának.

A versenyen összesen kilenc tanügyi intézmény diákjai vettek részt. Szatmárnémetiből az Octavian Goga, 10-es, a Grigore Moisil és a Mircea Eliade Átalános Iskolák valamint a Doamna Stanca és Gheorghe Dragos Közgazdasági Gimnázium, Avasfelsőfaluból pedig a Marinca Marin Általános Iskola, a 3-as számú Általános Iskola és az Avasfelsőfalui Elméleti Líceum diákjai mérték össze tudásukat.

A versenyzőknek négy próbában kellett tanúbizonyságot tenniük tudásukról, felkészültségükről: gyakorlópályán, elméletben és bíráskodásban.

Ezek alapján eldőlt, hogy az országos versenyen a Doamna Stanca két tanulója, Cacau Iulian és Chentian Alex valamint a házigazdák két diákja, Bontidean Daniel és Micas Adrian képviseli majd Szatmár megyét. Felkészítőjük Hebristean Cornel lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: